Kynsilakkani

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maidossa lillutettu hunajakenno

Tai toisinsanoen Honeycomb Milk Bath. Tämän esittelinkin jo edellisessä postauksessa eli kyseessähän on siis Etsystä tilaamani Superchic Lacquerin lakka. Ihastuin tähän(kin) niin kovin, että tämä pääsi kynsille ensimmäisenä uusista tulokkaista.

Honeycomb Milk Bath on maidonvaalealla pohjalla varustettu ja lakassa on seassa kultaista sekä kuparista glitteriä ja pienenpientä vihreää shimmeriä. Phiw, ihana! Lakka peitti kynnet kahdella kerroksella mutta arvelisin, että yksi paksu kerros olisi riittänyt. Itse suosin kuitenkin ohuita kerroksia. Tämä yksilö kuivui kyllä nopsaan ja levittyikin sangen mukavasti vaikka jotkut glitterit tykkäsivätkin tunkea itseään hieman kynsienkin ylitse.. No se onneksi oli pientä se. Lakka itse kuivuu mattapintaiseksi ja kaksi ensimmäistä kuvaa havainnollistavat sen mattaisuutta.



Mutta koska en halunnut jättää tätä kyseistä lakkaa mattaiseksi niin pistin sitten Cesarsin pikakuivattajaa päälle tuomaan kiiltoa. Näistä kuvista sitten näkeekin tuon vihreän hentoisen shimmerin. Kaikinpuolin valloittava lakka! :)



Superchic Lacquer: Honeycomb Milk Bath



Tykästyittekö? :)

4 kommenttia: