Kynsilakkani

tiistai 31. joulukuuta 2013

ABC: V- Vampsterdam

Viimeistä päivää vedellään tätä vuotta ja seuraavat kynnet teinkin uudeksivuodeksi. Täällä itsellä vuosi kyllä vaihtuu yötöissä.. Näillä kynsillä pääsee aakkoshaastekin jatkumaan mikä onkin ollut vireillä jo tovin.. Pian se on kyllä suoritettu. :) Nyt kirjaimena on vuorossa v ja lakaksi valikoitui OPIn Vampsterdam. Vampsterdam on tumma luumun värinen lakka ja peitti sopivasti kahdella kerroksella. Levittyi ihan moitteetta.

Aluksi vieroksuin niiin kovin tämän lakan väriä ja luultavasti en pystyisi pitämään tätä kovin kauaa yksinään kynsillä. Lakka on jotenkin ahdistava itsekseen... :D Lopulta totuin tähän väriin kun hoksasin sen eri valaistuksessa näyttävän hieman rusehtavalta. Ongelmat kullakin. :D

Vampsterdamin kaveriksi päädyin sitten laittamaan OPIn Purea. Eli sitä 18 karaatin valkokulta ja hopea päällyslakkaa. Sitä sudin sitten yhden kerroksen per kynsi. Ja voi, kyllähän se aika herkku on! Eikä tarvinnut yhtään noukkia hippusia lakan seasta. :) Loppupeleissä tykästyin näihin kynsiin niin kovin ja toivon näiden kestävänkin hetken aikaa. :)







OPI: Vampsterdam, Pure 18K White Gold& Silver Top Coat


Kaikille lukijoille haluan toivottaa oikein hyvää uutta vuotta! :) Kiitos kun olette tämän vuoden olleet mukana! <3 Jatketaan taas ensivuonna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti